Fiets- en wandeldag Natuurpoort Visdonk - 27 juli

De ANWB organiseert samen met Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant op zaterdag 27 juli een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort Visdonk in Roosendaal. Iedereen is welkom om mee te doen, aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. De tocht is de tweede van in totaal vier fiets- en wandeldagen die deze zomer plaatsvinden bij vier Brabantse Natuurpoorten.

Voor iedereen die wil fietsen of wandelen kan tussen 10.00 en 14.00 uur de route afhalen. De afstand van de fietsroute is ca 40 km (ingekort 25 km) en die van de wandelroute ca 6 km. Vrijwilligers van de ANWB, KBO-Brabant en IVN Roosendaal staan op locatie klaar om iedereen welkom te heten. Fiets- of wandel je liever niet alleen, sluit dan aan bij een groep. Om 11.00 uur start een begeleide fietstocht onder leiding van een ANWB-vrijwiligger.

  • Prachtige tochten door de Brabantse natuur
  • Start tussen 10.00 uur en 14.00 uur
  • Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig
  • ANWB- en KBO-leden krijgen op vertoon van hun pas een goodiebag
  • Voldoende parkeergelegenheid en een horecapunt aanwezig
  • Informatie over de natuur en route

Adres Natuurpoort Visdonk:
Rozenvendreef 2
4707 PD Roosendaal

De fiets- en wandeltocht voeren grotendeels door Landgoed Visdonk. Een prachtig gevarieerd natuurgebied in beheer van Natuurmonumenten.

Brasserie Lodge Visdonk

Voor avontuur én rust ben je hier aan het juiste adres. Vanaf de uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over natuurgebied de Hilver. Of wat te denken van een klimparcours tussen de bomen of kanovaren over de Reusel. Je bent ook van harte welkom voor een hapje en een drankje op het terras of binnen bij de open haard. Elke dag geopend van 10.00 - 23.00 uur.

Meer informatie

Omgeving

Landgoed Visdonk

Rozenven

Natuurpad Visdonk